ERC denuncia que Begur ha retirat la pancarta demanant la llibertat dels presos polítics

El portaveu republicà recorda que “la pancarta es va penjar pel suport popular”

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Begur (Baix Empordà) ha denunciat aquest dimarts que el nou equip de govern hagi retirat la pancarta que demanava la llibertat dels presos independentistes.
Segons ha retret el portaveu de la formació republicana, Joan Loureiro, “la pancarta es va penjar pel suport popular a la llibertat dels presos”. A més, Loureiro ha recordat que “l’alcaldessa forma part d’un partit que té presos” i no entén que “hagi acceptat girar l’esquena als seus companys”. Dissabte Maite Selva (Sempre-JxCat) es va convertir en l’alcaldessa de Begur. Ha arribat a l’alcaldia gràcies als seus tres vots i al suport de Tots x Begur Esclanyà i + Begur i Esclanyà, amb dos regidors a cada formació.
 
Les eleccions municipals a Begur les va guanyar ERC però va quedar empatat en nombre de regidors amb JxCat (tres en cada formació). Això va permetre que Maite Selva pogués formar un acord de govern amb els dos edils de Tots x Begur Esclanyà i els dos de + Begur i Esclanyà. Amb aquest acord s’arribava als set dels onze regidors del consistori i ha enviat a Loureiro a l’oposició amb l’únic representant del PSC.