Quatre detinguts a Colera per robar en un habitatge

Són tres homes i una dona i un d'ells amb diverses ordres d'ingrés a presó pendents

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes i una dona com a presumptes autors d'un delicte de robatori a interior a un domicili de Colera (Alt Empordà). Tenen entre 39 i 46 anys i la dona, 24 anys, i tots són veïns d'Olot.
Un d'ells, a més, tenia diferents ordres de detenció i ingrés a presó pendents també per altres robatoris. Va passar el 13 de juny en un habitatge de Cala Rovellada del municipi empordanès. Cap a les set de la tarda, la policia va rebre l'avís que uns individus havien entrat a un domicili. En arribar al lloc, van constatar que la casa tenia una finestra trencada i que a dins tot estava capgirat.
 
Mentre la policia feia les comprovacions, una altra patrulla va localitzar molt a prop de la casa quatre persones, que coincidien plenament amb la descripció que tenien dels sospitosos.

Durant l’escorcoll de les persones i del vehicle que portaven, els agents van trobar una gran quantitat de material, del qual els identificats no van saber explicar-ne la procedència. Hi havia material de busseig, un bufador de gas, un altaveu, un carregador de bateries, diverses ulleres de sol, material informàtic, onze canyes de pescar i ampolles de diverses begudes alcohòliques.

Davant les evidències, els mossos van detenir les quatre persones per la seva presumpta implicació en el robatori. Una d'elles, a més, tenia diferents ordres de detenció i ingrés a presó pendents per diversos robatoris.

Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van passar el 14 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

La investigació continua oberta i no es descarta que puguin estar implicats en altres robatoris.