Besalú viurà demà una jornada solidària en la lluita contra el càncer

S'han programat concerts i activitats durant tot el dia

La vila comtal de Besalú (Garrotxa) viurà a partir de demà a la placeta de Sant Vicenç una jornada solidària en homenatge a Marc Vergés, víctima d'un càncer de pulmó ara fa un any.

Els actes començaran a les nou del matí amb una sortida en BTT, seguit de tallers variats i una visita guiada a les dotze del migdia. A les dues de la tarda començarà una arrossada popular que finalitzarà amb una conferència de l'oncòleg Santiago Viteri que es rematarà amb un campionat de Truc a les quatre de la tarda.

A partir de les tres de la tarda i fins la matinada s'oferiran concerts i espectacles, que aniran acompanyats per una gran foodtruck que porta pel nom "El Superheroi". Entre els grups que actuaran hi compta els Txukis, una popular formació del municipi que s'han retrobat en homenatge a Vergés. Entre d'altres també hi seran la Coral de Lladó, Maria Aracil i Laura, Nali Kardan, Könunpar, Júlia Balés, Dansa't, Raul Black, Pla B, Excalibur, Udols de Llop i el Capo.

Tots els beneficis de la jornada aniran destinats íntegrament a la Fundació More (Molecular Oncology Research) amb seu a Barcelona.