Girona recorda les víctimes del terratrèmol de Llorca

Un centenar de persones, entre autoritats i veïns, guarden un minut de silenci per solidaritzar-se amb els afectats

Són nombroses les mostres de solidaritat amb Llorca que arreu de Catalunya s'han viscut aquest dijous. Girona s'ha sumat als actes i ha expressat el seu condol per la mort de vuit persones arran del terratrèmol a Llorca amb un minut de silenci a les portes de l'ajuntament.

Els partits han anul·lat tots els actes de campanya aquest dijous i, per això, molts dels candidats i membres de les llistes a l'ajuntament s'han sumat al minut de silenci. També hi ha assistit el subdelegat del govern, Francesc Francisco-Busquets, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, el delegat territorial de Benestar Social i Família, Ferran Roquer, i representants dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil o la Policia Local i el cap dels Bombers, Enric Cano, entre d'altres. També s'han sumat a l'acte nombrosos veïns i turistes que aquests dies visites la mostra 'Girona, temps de flors'.

L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, ha desitjat una "ràpida recuperació" a totes les persones que han resultat ferides i ha dit que totes les institucions gironines han volgut mostrar la seva solidaritat amb la ciutat de Llorca "en uns moments tant difícils". Pagans també ha enviat una carta a l'alcalde de la localitat murciana per mostrar el condol dels gironins a les famílies de les persones mortes.