El Govern adverteix Ryanair que s'acabarà 'autoperjudicant' si vulnera la lliure competència

Rebutja que empreses com Ossa plantegin ultimàtums

  • La fabricant de motos Ossa amenaça amb marxar (arxiu)
    La fabricant de motos Ossa amenaça amb marxar (arxiu)
  • La Generalitat ha criticat l'actitud de Ryanair (arxiu)
    La Generalitat ha criticat l'actitud de Ryanair (arxiu)
Homs ha subratllat que aquest Govern i també l'anterior van fer les "coses ben fetes" amb Ryanaire, i "sorprèn i desconcerta" el que va dient la companyia respecte a l'executiu català i ara respecte a l'espanyol. "S'està autoperjudicant no de cara al govern català o espanyol. Amb això estès a través dels mitjans, aquesta empresa es complica molt la vida perquè hi ha normes que s'han de complir", ha opinat.

No als ultimàtums d'Ossa

Pel que fa al cas del fabricant de motocicletes Ossa, que ha anunciat que marxarà de Catalunya per manca de finançament, Homs ha explicat que el Govern ha mantingut contactes amb l'empresa però ha criticat la seva actitud per amenaçar amb traslladar-se a Aragó. "Si el missatge que donem és que qui fa plantejaments d'ultimàtum a través dels mitjans es qui se'n surt, això no és un missatge positiu", ha apuntat.

Ha assegurat que la voluntat del Govern és facilitar les coses a les empreses, però també ha afegit que hi ha més d'una empresa amb problemes i que la Generalitat considera interessant i convenient que es quedi a Catalunya.