El 5è 'Figueres es Mou' programa una vintena de propostes artístiques

El festival se celebrarà del 2 al 6 de juliol

La cinquena edició del 'Figueres es Mou' portarà a la ciutat una vintena de propostes artístiques. El festival, que se celebrarà del 2 al 6 de juliol, ha programat espectacles de dansa i art, sis dels quals serà internacionals.
Sobre els diferents escenaris de la plaça de l'Ajuntament, la biblioteca, el claustre del Muntaner o el cinema Las Vegas, s'hi podran veure actuacions provinents de Costa Rica, Anglaterra, Austràlia, la Xina o Suècia. A més, el festival acollirà dues propostes de circ. El certamen, organitzat pel col·lectiu Agitart, també oferirà tallers professionals dirigits a ballarins i coreògrafs amb l'objectiu de promoure l'intercanvi de coneixements i establir nous vincles de treball.
 
Figueres acollirà del 2 al 6 de juliol la cinquena edició d'aquest festival que promou la dansa i les arts escèniques. En total, els organitzadors han programat una vintena de propostes artístiques, sis de les quals seran internacionals, deu catalanes i quatres més de la resta de l'estat espanyol.

Durant cinc dies, la plaça de l'Ajuntament, la biblioteca, el claustre del Muntaner, el cinema Las Vegas, el Museu de l'Empordà, l'església de Sant Pere i el Teatre Jardí oferiran els seus escenaris perquè els artistes mostrin les seves propostes.

A més, s'han programat diversos tallers enfocats a ballarins i coreògraf amb l'objectiu d'intercanviar experiències i crear nous vincles professionals.