Primers 'sold out' al Festival Jardins de Cap Roig

Ja s'han exhaurit les entrades per a tres espectacles

El ritme d'entrades al Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà) avança a bon ritme quan encara falten cinc setmanes per a començar el certamen amb el concert inaugural de Maluma.

Amb tot, a data d'avui ja s'han exhaurit les localitats per a tres espectacles: Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida (21 de juliol); Morat (16 d'agost) i Aitana (18 d'agost), mentre que s'està a punt de registrar el sold out de Diana Krall pel 20 de juliol.

Amb la inauguració de Maluma aquest no serà l’únic artista llatinoamericà del cartell d’enguany. També hi figuren noms com Jorge Drexler i Luis Fonsi.

La programació del festival torna a incloure estrelles rutilants del panorama internacional (Sting, Ben Harper, Nile Rodgers & Chic, Jamie Cullum o Katie Melua), i presenta amb especial il·lusió l’actuació de l’ex component d’Oasis Liam Gallagher, un artista poc amant de les gires fora del seu país. També passarà per Cap Roig la ‘boy band’ britànica The Vamps, per presentar el seu quart àlbum.

En l’apartat català el festival ha programat Álvaro Soler i Ramon Mirabet. I de la resta de l’Estat els artistes inclosos al cartell són David Bisbal, Pastora Soler, Rozalen, Taburete, Vanesa Martin i Ainoha Arteta.

La soprano basca serà l’encarregada de clausurar el festival, el 21 d’agost, amb un recital solidari d’àries “de pel·lícula” dirigit pel mestre Andrés Salado en benefici de l’associació AcompanyArt.

Millor il·luminació

L'edició d'aquest any presenta millores en la il·luminació del recinte “amb alta tecnologia”, segons va anunciar durant la presentació el director del festival i president de la promotora Clippers, Juli Guiu. El certamen té enguany un pressupost de 3,6 milions d’euros.

En aquest sentit, la Fundació Bancària ‘la Caixa’ manté el seu “compromís” amb el festival. L’any 2011 l’entitat financera es va fer amb la propietat del Castell i els jardins de Cap Roig –on ha invertit 7 milions d’euros- i va optar per “potenciar i donar relleu internacional al festival”, ha defensat el director general de la Fundació, Jaume Giró.

El certamen ha posat a la venda un total de 46.350 entrades a un preu mitjà de 52,2 euros. Les entrades ja es podran comprar des del passat 4 de març al matí.