Catorze joves de l'Escola de Música Moderna del Gironès protagonitzen l'obra 'Dones, el musical'

L'espectacle es podrà veure demà al Teatre Municipal de Girona

Catorze estudiants de l'Escola de Música Moderna del Gironès (EMMG) protagonitzen l'obra 'Dones, el musical'. La peça es va estrenar divendres passat al teatre El Canal de Salt i es podrà veure demà a dos quarts de nou del vespre al Teatre Municipal de Girona. L'obra és el resultat del Taller de Musicals del curs 2018-2019 de l'escola i es el tercer musical que produeixen.
El 2016 es va presentar 'On blue', en el marc del Black Music Festival, i l'any passat, 'A bit of Broadway' Aquest és el cinquè curs des que l'escola va implantar el programa multidisciplinari adreçat a nois i noies d'entre 13 i 17 anys. L'espectacle tracta temes com la pressió per la bellesa o el medi ambient i comptarà amb una orquestra formada per 25 músics, que seran membres del professorat i de l'alumnat de l'escola.
 
Durant la presentació de l'obra, el regidor de Cultura de Girona, Carles Ribas, ha assegurat que es tracta d'una "oportunitat" per gaudir de la música i l'art a la ciutat. "Combinant la formació, la creació i l'exhibició, a més de la interacció amb altres agents de la ciutat i la generació de nous públics", ha afegit Ribas.

La idea original de l'espectacle és de Montserrat Cristau, la dramatúrgia i la direcció escènica de Jordi Subirana i Cristina Cervià, i la direcció musical d’Eduard Prats.