Els veïns de la Bisbal disposen d'una APP per informar-se sobre l'actualitat al municipi

És gratuïta i compatible amb iOS i Android

Des d’avui ja es pot descarregar l’aplicació municipal i gratuïta de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. L’app és de fàcil ús i té utilitats d’allò més diverses: permet consultar notícies d’interès municipal, l'agenda d’activitats bisbalenques, enviar incidències municipals amb fotografies, rebre avisos i notificacions municipals, seguir rutes i itineraris del municipi, un canal de línia directa amb l’Ajuntament i les seves diverses àrees consistorials, consultar la meteorologia o connectar amb la ràdio municipal (quan torni a reactivar les emissions), entre d’altres.

En aquest sentit, s’aniran modificant i actualitzant alguns dels usos en funció de l’època de l’any del municipi i segons cregui convenient l’Àrea de Comunicació del consistori.

L'aplicació ja està disponible a App Store i a Google Play. La proposta ha estat dissenyada per l’empresa Perception Technologies S.L. i properament se’n farà una presentació pública. «És un instrument que permetrà mantenir informada a la població, facilitar l’interacció amb el consistori i aproximar la informació d’interès municipal a la ciutadania», ha explicat el regidor de Comunicació, Josep Maria Castells.