L'alcalde de Blanes reclama més Mossos d'Esquadra per aturar els aldarulls i les destrosses

Mario Ros no considera avançar el tancament dels locals una solució

L'alcalde en funcions de l'Ajuntament de Blanes (Selva), Mario Ros, ha assegurat que la solució per tal de posar fi a l'onada d'aldarulls i destrosses als barris de la Plantera i Els Pins passa per augmentar la presència de Mossos d'Esquadra a la zona d'oci nocturn.

El batlle, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha explicat que "des de que he hagut de prendre la decisió de fer aquesta reducció horària sempre he dit que si no s’acompanya de mesures de vigilància o ordre públic no ho aconseguirem aturar”.

Aquesta és una opinió compartida per les associacions de veïns que reclamen de solucions urgents per tal d'evitar incidents com els registrats aquest passat cap de setmana, quan en la matinada del diumenge van resultar cremats tres vehicles –una motocicleta i dos turismes- i es van registrar diversos danys menors en 16 vehicles estacionats.

Des de la Policia Local de Blanes s’ha informat que les investigacions avancen pel bon camí, les diligències de les quals es posaran a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Tant pel que fa als vehicles incendiats com pels desperfectes en els vehicles, des d’aquest passat diumenge i durant aquest dilluns, el cos de seguretat local està atenent les corresponents denúncies per part dels propietaris.