Dos detinguts, un d'ells menor, per robar un moneder a una dona a Olot

Els lladres van assaltar la víctima en ple carrer

Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local d’Olot, van detenir el passat 31 de maig, un home, de 19 anys, de nacionalitat gambiana i veí d’Olot, i un menor d’edat, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.

Els fets va succeir el passat 29 de maig al carrer Esgleiers de la mateixa localitat d’Olot on, cap a dos quarts de quatre de la tarda, un dona va ser abordada per dos nois que li van prendre amb força el moneder que portava a la mà.  

Els mossos ràpidament van iniciar una investigació per esbrinar qui podrien ser els autors del fet i, després de visionar diferents i imatges i estudiar altres vestigis, van identificar dos nois com els presumptes autors del robatori.

El passat 31 de maig, agents de la Policia Local d’Olot van contactar amb els investigadors ja que havien localitzat els dos sospitosos.

Una vegada a la comissaria el detingut major d’edat va ser denunciat com a presumpte autor d’un delicte de danys, ja que va destrossar una càmera de vigilància de les garjoles. El detingut menor d’edat va ser lliurat als seus tutors legals i declararà sobre els fets davant la fiscalia de menors quan sigui requerit.

El detingut major d’edat, que no tenia antecedents, serà citat properament per declarar davant l’autoritat judicial competent d’Olot quan aquest sigui requerit.