La víctima de la violació d'Arbúcies només recorda 'flashos' i no sap si va ser penetrada

La jove reconeix davant el tribunal que aquella nit havia begut alcohol i consumit drogues

Segon dia de judici per la violació d'una jove en una zona boscosa d'Arbúcies. A la sessió d'aquest matí, la víctima ha explicat què recorda d'aquella matinada del 16 de novembre del 2008. Protegida per un paravent, per evitar mirar-se amb els processats, la jove ha dit que només té "flashos" a la seva ment.

La noia, que ara té 22 anys, ha admès que aquella nit havia consumit drogues -en concret, speed- i que, mentre ballava a la discoteca 'Univers', s'havia pres uns tres cubates. La jove ha relatat que no sabia com havia sortit de la discoteca però que, de cop i volta, es trobava "en un bosc" i tenia "algú a sobre" que l'agredia.

"Només volia marxa d'allà; jo xisclava i li demanava que em deixés marxar, però ell em deia que no i em picava", ha relatat la jove. A preguntes del fiscal, la víctima també ha dit que el jove li havia aconseguit abaixar els pantalons i la roba interior, però que no recordava si al final l'havia arribada a penetrar.

"No recordo massa bé aquest moment; sé que ho intentava i jo tancava les cames", ha declarat la noia. I ha afegit: "Jo no tenia gaire força, quan intentava aixecar-me ell em tirava al terra".

Després, la jove ha dit que l'única cosa que recordava era veure els seus amics, que l'havien anada a buscar. "Quan se'n va anar vaig mirar cap amunt, i vaig veure que el meu xicot i els amics apareixien entre els arbusts", ha dit.

La jove, però, no ha dubtat a l'hora de refermar-se en què Milhai D. era el seu agressor (de fet, durant la instrucció del cas ja l'havia identificat en una roda de reconeixement). Aquest matí, també han començat a declarar diversos testimonis. El primer a fer-ho ha estat l'aleshores xicot de la víctima.

El noi ha dit que, pels voltants de dos quarts de set de la matinada, i veient que no trobaven la noia enlloc, van decidir anar a buscar-la. Quan van arribar al mirador, van sentir crits entremig del bosc i van baixar per un marge. Allà, van veure la noia mig despullada, plena d'esgarrapades i amb diferents morats.

Al costat de la jove, hi havia els pantalons, la cartera, les sabates i el cinturó del principal acusat. "Vaig agafar la cartera i vaig veure que hi havia la documentació i diverses targetes", ha explicat el noi.

Quinze anys de presó

El judici per aquest cas continuarà demà a l'Audiència de Girona amb les declaracions dels perits. En total, cinc joves romanesos s'asseuen a la banqueta dels acusats. S'enfronten a penes de fins a quinze anys de presó, que els hi demanen el fiscal i l'acusació particular, per haver violat la jove en una zona boscosa d'Arbúcies.

Tot i que Milhai D. fos qui hauria abusat sexualment de la jove, les acusacions consideren que la resta de processats van ser col·laboradors necessaris. Sostenen que, entre tots, van obligar la noia a pujar a un cotxe i la van portar fins a aquest lloc apartat, situat al mirador del 'Sagrat Cor'.

A més de la presó, les acusacions també sol·liciten que no es puguin acostar a la jove durant 16 anys. L'acusació també afegeix que, un cop complerta la pena, se'ls retorni a tots a Romania.

En matèria de responsabilitat civil, el fiscal demanat que els processats indemnitzin la noia amb 8.100 euros per les lesions i el dany moral de la violació. Per la seva banda, l'acusació particular sol·licita que paguin una indemnització de 46.167 euros.