Detinguts dos lladres que s'havien amagat sota el llit de la casa on robaven a l'Escala

Els Mossos i la Policia Local els van enxampar

Els Mossos d’Esquadra juntament amb efectius de la Policia Local de l’Escala van detenir el dia 28 de maig, dos homes de 28 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina i veïns de l’Escala, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets van ocórrer el 28 de maig al carrer Armallada de l’Escala on, cap a tres quarts d’una de la matinada, gràcies a la col·laboració ciutadana els agents van saber que uns individus haurien entrat en una casa unifamiliar de segona residència.

Una patrulla mixta dels mossos i de la Policia Local de l’Escala ràpidament es va dirigir cap al lloc i van veure que a dins del domicili es movia la llum d’una llanterna.

Els policies van saltar la tanca perimetral i, després de comprovar que els accessos de l’habitatge estaven forçats, van accedir a l’interior. En una de les habitacions van trobar els dos lladres amagats sota el llit.

A un dels detinguts se li va trobar un tornavís de grans dimensions que hauria utilitzat per forçar la porta. Per aquest motiu, es va detenir les dues persones com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els detinguts, que no tenien antecedents, van passar ahir dia 29 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.