Florentino Pérez, Zapatero, Pedro J. Ramírez o Pilar Rahola, junts a Calella de Palafrugell

Han assistit a l'enllaç de la filla del director de la Fundació 'la Caixa'

Un elevat nombre de personalitats s'han reunit avui a Calella de Palafrugell (Baix Empordà) per assistir a l'enllaç de la filla de Jaume Giró, director general de la Fundació 'la Caixa'. Entre ells hi havien convidats dispars com ara José Luís Rodríguez Zapatero, Florentino Pérez, Pedro J. Ramirez o Pilar Rahola. També hi eren presents altres com Isidre Fainé, Miquel Roca, Artur Mas, Pere Aragonès (vicepresident de la Generalitat per ERC), Carles Vilarrubí (vicepresident del FC Barcelona) o la seva muller, Sol Daurella (presidenta de Coca-Cola Espanya).

L'enllaç ha tingut lloc a dos quarts d'una de la tarda a l'església de Sant Pere del municipi baixempordanès però la recepció ja va començar el dia abans a l'hotel d'El Far de Sant Sebastià (Llafranc), on s'hi van reunir principalment els amics i gent més propera de la jove parella.

El dinar posterior a l'enllaç ha tingut lloc a l'Hotel La Malcontenta, amb l'àpat a càrrec del xef de Can Jubany, posseïdor d'una estrella Michelin. L'hotel es troba situat als peus dels Jardins de Cap Roig, en una antiga masia fortificada del segle XIX a Torre Mirona.

El menú estava composat per un aperitiu amb còctel de fruites; perles de vermut; olives; con-pizza; estrella de mar de foie; ceviche de corvina, vieira i alvocat; tàrtar de tonyina amb alga Nori; bombes de sèpia; milfull de patata brava; steak tartar de vedella New York Times; Entrepà de calamars amb maionesa de wasabi. Tot seguit s'ha servit un buffet de pernil ibèric "Joselito" per donar entrada al Showcooking d'especialitats amb ous de codorniu i takoyaki de llagostins. El menú ha seguit amb unes coques cruixents, un buffet d'arròs sec d'espardenya i fideuà. L'àpat s'ha rematat amb pinxo de pop i panceta confitada; gamba de blanes amb oli d'oliva verge.