Puigdemont (CiU) vol que a l’estació del TAV a l’aeroport tingui un aparcament dissuasori

El convergent diu que d'aquesta manera es "traurà pressió a les zones de la ciutat que pateixen una aportació extra de vehicles"

Carles Puigdemont a més de reclamar la construcció d'aquest aparcament dissuassori també ha demanat una connexió ferroviària directa entre Girona i Blanes, com a "servei d’una gran potencialitat i que pot generar beneficis mutus". El convergent considera que la capital de la demarcació ha d’estar connectada directament "amb l’aglomeració que representa la Selva marítima i l’alt Maresme, cosa que reforçarà el sector turístic i el sector comercial de la nostra ciutat, i millorarà la mobilitat en general entre aquestes dues aglomeracions demogràfiques", ha dit.

Actualment, anar amb tren de Girona a Blanes requereix fer un transbordament a l’estació de Maçanet-Massanes, amb una espera d’almenys mitja hora de mitjana. El director general de Transports ha revelat que el Govern està estudiant ja aquesta proposta i que forma part del plantejament de rodalies gironines.