Girona tallarà el carrer de Pedret la setmana vinent per millores a la calçada

Es veuran afectats els aparcaments i el bus urbà

Del 27 al 31 de maig, de les 8 h a les 20 h, es tancarà el carrer Pedret a la circulació de vehicles en el tram comprès entre la ronda de Pedret (pas per sota el viaducte) i l’avinguda de Josep Tarradellas. El motiu del tall són les obres de millora de la pavimentació de la calçada en aquesta via.

La circulació de vehicles procedent de centre ciutat es desviarà cap al carrer de Palafrugell en direcció al pont de Pedret i l’avinguda de França. La circulació de vehicles procedent de Pont Major es desviarà cap al pont de l’avinguda de Josep Tarradellas i la  rotonda de la Vila de Perpinyà.

A més, durant la setmana que ve no es podrà estacionar al carrer de Pedret en el mateix tram del tall de circulació, excepte al vial lateral.

Les obres tindran incidència també en la circulació de la línia 6 del bus urbà, que no podrà circular per Pedret. Per tant, els autobusos de la L6 que surtin del centre de la ciutat es desviaran per l'avinguda de França (Hospital Josep Trueta) i pel pont de l'avinguda de Josep Tarradellas, on efectuarà parada al passeig Sant Joan Bosco, 8 (institut Narcís Xifra). Els autobusos de la L6 procedents de Pont Major es desviaran cap al pont de l'avinguda de Josep Tarradellas i l'avinguda de França (Hospital Josep Trueta) fins a centre ciutat.

Durant els treballs de pavimentació es restringirà l'entrada i la sortida als guals del carrer de Pedret. Els guals de vehicles del lateral del carrer de Pedret podran accedir-hi des de la rotonda de l'avinguda de Josep Tarradellas circulant pel vial lateral. La sortida d’aquests guals s'efectuarà o bé sentit Pont Major, o bé centre ciutat, depenent de la localització dels treballs de millora del paviment.

Les actuacions continuaran la setmana del 10 de juny, moment en què es pavimentarà el passeig de Sant Joan Bosco i, posteriorment, l’avinguda de Josep Tarradellas.