Detenen un home de Vilassar de Mar per robar a instal·lacions esportives d'arreu del territori català

Al detingut també se li imputen robatoris a l'interior de domicilis i furts de vehicles

Els Mossos d'Esquadra han informat que el 'modus operandi' que utilitzava el detingut era similar en tots els robatoris. El presumpte autor es desplaçava a la instal·lació esportiva en un vehicle sostret (generalment de gamma alta) i una vegada a l'interior forçava els armariets dels vestidors per sostreure els diferents objectes, com per exemple claus de domicilis o vehicles, targetes de crèdit, diners en efectiu, entre d'altres.

Amb les claus sostretes, el presumpte autor aprofitava per robar vehicles, alguns dels quals es recuperaven més tard a prop d'altres instal·lacions esportives on tornaria a actuar, segons fonts policials, i també accedia a alguns dels domicilis que havia aconseguit les claus.

Els investigadors imputen al detingut tres robatoris a l'interior de domicili; onze robatoris i furts d'ús de vehicle; tretze delictes de furt i tres faltes de furt; un delicte d'estafa; un delicte de danys. Els Mossos d'Esquadra no donen la investigació per tancada, ja que estan estudiant i analitzant part dels objectes recuperats i no descarten la imputació de més delictes.

La detenció de Jordi F.R., a qui li consten antecedents per robatoris i furts, es va produir a Barcelona, quan circulava amb un vehicle robat i els agents van poder-lo identificar i comprovar que tenia una ordre de detenció pendent per part de la Unitat d'Investigació del Garraf. El detingut va ingressar a presó després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.