Un jove que conduïa begut atropella dos nois a Girona i es dóna a la fuga

Els nois van haver de ser traslladats amb ambulància a l'Hospital Josep Trueta

La Policia Municipal de Girona va imputar, la nit de divendres 22 d'abril, Alberto G. P., de 20 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van passar al voltant de tres quarts d'onze de la nit, quan un ciutadà va trucar al telèfon de la Policia Municipal per informar que un cotxe havia atropellat a uns joves al carrer Joan Josep Tharrats.

Una unitat de la Policia Municipal es va adreçar al lloc indicat i hi va trobar dues persones ferides que, poc després, van ser traslladades a l'Hospital Josep Trueta amb ambulància. Alguns testimonis van explicar als agents que l'autor de l'atropellament s'havia donat a la fuga.

Al cap d'una estona, i gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van fer gestions que els van portar a esbrinar la identitat del conductor. Poc després, els agents van poder localitzar Alberto G.P.. Aquest els va mostrar on tenia el cotxe i la policia va comprovar que el vehicle presentava el vidre de davant esquerdat i signes evidents d'haver tingut un accident.

Un cop esbrinat el que havia succeït, els agents van fer les proves de detecció d'alcohol al jove, que van donar resultat positiu. Per tot plegat, els agents van imputar el jove com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i se li va imposar una denúncia administrativa per no facilitar les dades a les altres persones implicades en un accident de circulació.

El vehicle va ser immobilitzat i retirat per el servei de grua de l'Ajuntament de Girona al Dipòsit Municipal.