Assalten a punta de pistola una casa amb centenars de plantes de marihuana a Llagostera

Un home va resultar ferit al rebre un cop amb l’arma

Quatre persones van assaltar a punta de pistola una casa del centre de Llagostera (Gironès) i que guardava a dins seu centenars de plantes de marihuana. Durant els fets, els lladres van ferir un dels inquilins de l'immoble.

Segons avança el Diari de Girona i ha confirmat l'ACN, tot plegat es va produir pels volts de les tres de la matinada d'aquest dissabte.

Els quatre homes van entrar amb armes de foc a la casa i van marxar corrent quan la Policia Local va acudir al lloc dels fets. Malgrat que hi va haver una breu persecució, els lladres van aconseguir escapar de la zona i ara els Mossos els busquen. Els agents van atendre la víctima que va quedar ferida en un braç i a la cara, i van demanar reforços per poder trobar els sospitosos. 

La investigació inicial de la policia va permetre trobar un telèfon mòbil que podria pertànyer a un dels sospitosos de l'atac, i que podria servir en la resolució del cas. Quan la policia catalana va veure la gran quantitat de plantes de marihuana que hi havia al domicili va detenir la víctima per un presumpte delicte contra la salut pública. La investigació continua oberta i no es descarten més arrestos.