Paneque (PSC) diu que urgeix treure Girona de la primera línia del conflicte de Catalunya

Ahir va rebre el suport de Meritxell Batet

La candidata del PSC a l'alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, s’ha compromès a fer un activisme "incansable" per "recuperar el consens trencat a Girona". Al seu parer la divisió que ha portat Marta Madrenas amb "l’exaltació de sentiments primaris" ha "debilitat la fortalesa històrica de Girona". “El projecte més fort de progrés per a Girona va unir a tots els barris i totes les persones, amb orígens i cultures diferents per portar a terme el gran canvi liderat per Quim Nadal. Aquella antiga unitat avui ha estat debilitada per comportaments irresponsables que ni ens porten enlloc ni han passat a fi de bé” ha dit l’alcaldable socialista.

L’activisme pel consens que proposa Sílvia Paneque porta a exigir a la Generalitat el nou Trueta, buscar una solució pels busos mal ubicats a Fontajau, iniciar reformes ambicioses al carrer Barcelona o desplegar plans de seguretat especial en barris francament castigat per la delinqüència i les màfies de l’habitatge.

“El temps dedicat per la candidata Madrenas a l’autopromoció independentista és temps perdut per a la ciutat de Girona, temps perdut per millorar la neteja als barris, temps perdut per trobar oportunitats de creixement i de progrés a la ciutat, temps perdut per haver pogut crear un organisme polític i democràtic d’àrea urbana, temps perdut que ha acumulat una muntanya de fracassos com el Bloom, el circ, els pressupostos participats, el Pla Especial de la Devesa i un llarg etcètera d’incompliments” ha dit Sílvia Paneque.

“L’activisme pel consens ha de garantir la unitat que és la clau de l’èxit de la ciutat. Hem de ser capaços de recuperar l’orgull gironí i pensem com pensem fins i tot amb la bandera que vulguem portar posar la ciutat al davant. Una idea és bona només quan s’hi treballa i s’hi treballa, només dedicant tot el temps a Girona podem redreçar el rumb. L’activisme pel consens és tenir un respecte màxim a les institucions; a l’Ajuntament i als deures que se’n deriven primer, però també significa transmetre el mateix respecte a les altres institucions que el que s’exigeix que et tinguin a tu. Aquesta és la garantia que els carrers de Girona són i han de ser sempre de tothom” ha explicat la portaveu socialista.

Ahir Sílvia Paneque va rebre a Girona a Meritxell Batet, proposada pel govern de Pedro Sánchez com a presidenta del Congrés dels diputats. Meritxell Batet ha afirmat que “a Girona és especialment important que els socialistes rebin la última empenta per tornar a guanyar a la plaça del Vi. Ha subratllat que és importantíssim que entre Estat i la ciutat de Girona hi hagi una bona entesa per poder acabar els projectes pendents i plantejar-ne de nous i ambiciosos”. Batet s’ha mostrat convençuda que “Sílvia Paneque és una bona persona que desperta confiança i que el seny i la responsabilitat guanyaran el 26 de maig tal com van guanyar a les últimes eleccions generals” ha conclòs Batet