La mítica discoteca Paladium denuncia un altre local de Platja d'Aro per usurpar el nom

Reclamen que pagui 150.000 euros per danys i un 1% de la facturació i 1.200 euros per cada dia que estigui oberta

  • La mítica discoteca Paladium © ACN
    La mítica discoteca Paladium © ACN
  • La discoteca coneguda com Ático i Kamel que vol obrir les portes el 22 d'abril amb el nom Paladium © ACN
    La discoteca coneguda com Ático i Kamel que vol obrir les portes el 22 d'abril amb el nom Paladium © ACN
Els propietaris de la mítica Paladium, Stanley i Michael Bouana, han demandat l'empresa Aro Exportacion S.L. a qui acusen d'aprofitar-se del renom de la seva discoteca. L'empresa, propietària de la discoteca coneguda com Ático o Kamel, té previst obrir les portes de nou el 22 d'abril amb el nom Paladium. Per això, els propietaris de la ja llegendària discoteca creuen que han "usurpat" la marca per atraure clients utilitzant el prestigi de Paladium.

Tot i que els anteriors propietaris mai van registrar la marca, la Fecasarm creu que hi ha marge per denunciar-los perquè, a més, la nova discoteca utilitza el mateix logotip que va popularitzar la discoteca Paladium. A la demanda acusen l'empresa "usuarpadora" de voler aprofitar-se del renom, notorietat i prestigi de la marca Paladium Platja d'Aro. A banda d'exigir que no utilitzin més aquest nom aprofitant el buit que han deixat no registrant la marca i que facin enrere el registra a l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, també reclamen als propietaris d'Ático 150.000 euros per danys i perjudicis. A més, demanen l'1% de la facturació de la discoteca i 1.200 euros per cada dia que estigui oberta amb aquest nom.

Segons la Fecasarm, els propietaris de la mítica Paladium es plantejaven obrir una altra discoteca a Platja d'Aro amb el mateix nom i havien fet festes en record del local tancat en altres discos. Unes expectatives que han quedat "truncades" amb la irrupció de la nova Paladium al lloc de l'Ático.

La discoteca Paladium va ser clausurada l'any 2001 per part de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. Havia estat oberta durant més de 40 anys i es va convertir en un referent del glamour i l'oci nocturn no només a la Costa Brava, sinó també a nivell mundial. Havien passat per la discoteca famosos com Anthony Quinn, Alain Delon, Brigitte Bardot, J.P Belmondo, la Infanta Cristina de Borbon, John Wayne, Ava Gardner, Salvador Dalí, Jean-Paul Belmondo, Laetitia Casta, Lex Baxter, entre molts altres.