150 persones acompanyen la presentació de la CUP de Celrà

Actualment compten amb un regidor, però aspiren a esdevenir alternativa de Govern

L’actual regidor i alcaldable de la CUP a Celrà, Dani Cornellà, va destacar el compromís de tots els membres de la llista de treballar fer de Celrà un poble 'viu i actiu', i va assegurar que la CUP, després de quatre anys a l’oposició, ha esdevingut una alternativa de govern al municipi. 'A Celrà cal un relleu, i nosaltres volem fer-lo possible; amb totes aquelles forces que vulguin treballar pel poble', va afirmar Cornellà.

L’acte també va servir per presentar els principals eixos del programa electoral de la formació, que ha estat elaborat a partir d’un procés participatiu en què van participar desenes de celranenques i celranencs, durant els mesos febrer i març. Així, aspectes com la participació ciutadana, el compromís amb les entitats del poble, la millora de les condicions dels serveis per a la gent gran, o la cultura i la joventut, entre d’altres són alguns dels àmbits en què la candidatura farà més èmfasi, segons va explicar el número 2 de la llista, Pitu Bartis.

Solucionar el conflicte dels Serveis Socials

Abans de cloure l’acte, que va acabar amb un pica-pica pels assistents, Pitu Bartis exposar un dels principals compromisos de la CUP durant la pròxima legislatura: solucionar el conflicte amb els Serveis Socials. Per la CUP, la decisió de l’actual equip de govern de no pagar al Consell Comarcal del Gironès la part corresponent, i deixar de rebre els serveis que prestava aquest ens, ha perjudicat l’economia de l’Ajuntament i el benestar dels ciutadans. La CUP proposa recuperar el model de gestió anterior.