L'exregidor d'ERC a Roses, Marc Danés, entra a la llista de CiU

S'incorpora com a independent i amb intenció d'ocupar un dels primers llocs de la candidatura

L'exrepublicà Marc Danés ha acceptat l’oferiment de CiU per a integrar-se a l’equip com a candidat amb el propòsit de continuar treballant, com ha fet fins ara, per Roses i amb l’objectiu d’ajudar a que Carles Pàramo sigui de nou alcalde.

La proposta de convergència es va fer una vegada Danés va renunciar a l’acta de regidor i el posterior va abandonar la militància d'ERC. L'exregidor ha explicat que va ser el mateix Pàramo qui es va posar en contacte amb ell per proposar-li entrar a formar part de la candidatura. "El que m'ha fet dir que sí són dos motius; hi ha gent molt treballadora en aquest nou grup, amb il·lusió; i perquè el programa s'ha elaborat en col·laboració amb tota la gent del poble", ha dit. 

Des de CiU expliquen que han volgut comptar amb Danés degut a la "bona consideració es té vers la seva persona". En aquest sentit convergència considera que l'exrepublicà s’ha "guanyat el respecte de la majoria dels membres dels dos consistoris en els que ha desenvolupat la seva tasca com a persona rigorosa en la crítica però amable en les formes".

Danés desconeix quin lloc ocuparà a la llista definitiva però ha explicat que la seva intenció és "treballar fort per Roses" i, en aquest sentit, vol ocupar els primers llocs de la candidatura per poder entrar al consistori.