L’Ajuntament de Girona instal·la minideixalleries en dotze punts de la ciutat

S’hi poden dipositar diversos residus electrònics

L’Ajuntament de Girona ha instal·lat minideixalleries en dotze punts de la ciutat. L’objectiu de la ubicació d’aquests petits contenidors a la via pública és facilitar el reciclatge de residus de petit format i conscienciar la ciutadania sobre la importància de portar a terme una gestió adequada dels elements –sobretot electrònics– que ja han acabat la seva vida útil.

Concretament, s’hi podran dipositar CD, DVD, cartutxos per impressores, piles, bateries, maquinetes d’afaitar, aparells elèctrics i electrònics de petit format i bombetes LED de baix consum.

Els llocs on es podran trobar aquestes minideixalleries són la plaça de Catalunya, la plaça de la Reina Sibil·la de Fortià, la cruïlla de la Gran Via de Jaume I amb el carrer de Francesc Coll i Turbau, la plaça de Miquel Santaló, la plaça del Marquès de Camps, la cruïlla del carrer de Bonastruc de Porta amb la ronda de Ferran Puig, la cruïlla del carrer de Cristòfol Grober amb el carrer de la Sèquia, la cruïlla del carrer de Can Sunyer amb el carrer de Bosquet, la plaça de Joan Brossa, la plaça d’Europa, la plaça dels Països Catalans i la cruïlla del carrer d’Emili Grahit amb el carrer del Migdia.