L'IES Santiago Sobrequés serà l'encarregat de dissenyar els cartells de Girona Temps de Flors

L'alcaldessa, Anna Pagans, ha anunciat que subscriurà un conveni amb el centre de caràcter indefinit

La presentació del cartell de la 56a edició del Girona Temps de Flors ha donat el tret de sortida a la festivitat que enguany tindrà lloc entre el 7 i el 15 de maig. L'acte ha vingut marcat per l'anunci fet per part de l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, la qual ha assegurat que formalitzarà la col·laboració entre el consistori i l'IES Santiago Sobrequés amb un conveni per tal que els alumnes del batxillerat artístic facin el cartell sistemàticament cada any. 

D'altra banda la regidora responsable de Temps de Flors, Isabel Salamaña ha explicat que malgrat l'actual situació de crisi actual no s'ha retallat el pressupost respecte l'any passat; 200.000 euros tot i que "estem ajustant molt les despeses perquè no es sobrepassi", ha dit. Amb tot, Salamaña ha comentat que un total de 100 projectes han estat acceptats a l'edició d'enguany amb més de 120 composicions. 

Camí de Sant Miquel

Entre les novetats d'aquest any en destaquen el projecte ubicat a Torre Gironella, on s'hi acollirà un homenatge a Ermessenda de Carcassona, fundadora del convent de Sant Daniel i també la recuperació del camí de Sant Miquel de Normandia -una ruta de pelegrinatge anterior al popular camí de Sant Jaume-. Així i tot Salamaña ha comentat que aquest darrer projecte encara no està del tot definit i caldrà veure com es completa.