Tres detinguts a Ripoll per presumpte robatori de motos d'enduro i de cros

Els van enxampar mentre practicaven aquest esport en una zona boscosa

Concretament, el dia 30 de març els mossos van recuperar una de les motos i un dels cascs a un carrer de Sant Joan de les Abadesses. Més tard, el 2 d'abril cap a les vuit del vespre, agents de patrulla pel camí rural del Remei de Ripoll van sentir sorolls de motos en una zona boscosa.

Van veure tres motos tipus enduro que circulaven camp a través i en van poder interceptar dues. El tercer pilot va aconseguir fugir. Els joves havien portat les motos a la zona boscosa amb un turisme i un remolc per practicar enduro.

Un dels detinguts, Pol R. E, conduïa una de les motos sostretes del taller valorada en 6.400 euros. Un altre jove, menor d'edat, en duia una altra que constava com a sostreta a Olot el passat mes de febrer. A més, no tenia carnet de conduir. Poc després es va localitzar i detenir el tercer dels nois prop del lloc on havien trobat els altres dos.

A més van saber que al domicili del menor hi podia haver més material sostret. Van recuperar parafangs, cadenats, plats dentats i plaques de matricula. Caldrà comprovar-ne la procedència i si formen part de motos que consten com a sostretes. La investigació, doncs, continua oberta.

El detinguts, que no tenen antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll. El menor d'edat va ser lliurat als seus pares o tutors legals i els fets s'han posat en coneixement de la Fiscalia de Menors.