Interior assegura a Iolanda Pineda que 'no descarta' construir la seu regional dels Mossos a Salt

L'alcaldessa assegura que "ningú entendria" que no hi hagués una comissaria a la població "amb més sensació d'inseguretat"

Felip Puig sosté el mateix argument, no és que tirin enrere el projecte de construcció de la seu regional dels Mossos d'Esquadra a Salt impulsat per l'anterior Govern, és que actualment no hi ha diners per executar-lo. En una reunió amb l'alcaldessa de Salt, el conseller ha assegurat que "no descarta" construir la seu regional a la població.

"Podem entendre que existeixin dificultats econòmiques, però la necessitat sí que existeix", ha afirmat Pineda que defensa que "ningú" entendria que construir una comissaria a Salt deixés de ser una prioritat per al Govern. L'alcadessa recorda que el nou Govern de CiU ha reiterat el seu compromís amb Salt i ha dit que hi destinarà recursos per millorar la situació al municipi. Pineda ho interpreta com un compromís i creu que el trencarien "si comencessin retallant per aquí".

Iolanda Pineda ha reiterat la seva voluntat d'esgrimir el conveni signat amb l'anterior Govern per aconseguir que hi hagi una comissaria a Salt. "No m'ho invento, hi ha un document signat", ha explicat l'alcaldessa que creu que acabar amb la sensació d'insegurat al municipi passa per tenir una seu policial permanent.

Pineda ha aprofitat la reunió amb Puig per demanar-li més presència policial a Salt. Actualment, els Mossos només tenen una oficina d'atenció al municipi i, segons sindicats policials, només hi ha una patrulla d'agents per torn.