ERC de Blanes i Reagrupament escenifiquen el pacte per anar junts a les eleccions

La llista també estarà integrada per membres de SI que formaran part com a independents

Blanes compta amb una nova coalició conformada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Reagrupament Independentista (Rcat) i membres adherits a Solidaritat (SI) a títol individual com independents. Des de totes les parts que conformem la coalició “Junts per Blanes” coincideixen a dir que ha estat un "procés de negociació agradable i ha estat molt fàcil posar-nos d’acord i arribar a un consens sobre un programa i projecte per la Vila de Blanes", expliquen.

Totes les parts i membres participants de la coalició, van escollir per unanimitat que l’actual regidora d’Esquerra a l’Ajuntament de Blanes, Conxita Boldú, sigui la cap de llista i alcaldable de Junts per Blanes a les properes municipals. Pel que fa a la resta de llocs de la llista, s’està treballant per incorporar als diferents components de la coalició.

Tot i això, des de Junts per Blanes, asseguren que resten obertes totes les portes per integrar a diferents col·lectius, partits i persones per engruixir aquesta candidatura.

Els acords bàsics de la coalició

Des de la coalició conformada per Esquerra Blanes i Reagrupament, s’ha arribat a diferents acords programàtics, sobre el model de ciutat que busquen. En aquest sentit, s’està treballant a dia d’avui per acabar de tancar el programa electoral, partint des de la base que volen un model de ciutat que "millori i faci més efectiva" l’atenció al ciutadà, que treballi per una nova promoció econòmica dels teixits productius de la ciutat i que permeti cohesionar un espai social comú entre tots els ciutadans. Un altre dels objectius és utilitzar la culltura i la llengua com a valors de cohesió social.