Salt ha de reformar íntegrament un dels accessos a l'Espai Gironès per defectes en la urbanització

Sis anys després de l’obertura s’haurà de fer de nou

Davant d’aquesta situació, el consistori va encarregar fa uns mesos uns estudis tècnics per determinar l’origen del problema. Segons han conclòs els informes, els problemes de l’asfaltatge al Camí dels Carlins estan causats, no pel ferm, sinó “per l’ús de materials deficients i per la mala compactació” quan es va urbanitzar aquest sector i aconsellaven una reforma integral de la via.

En aquest sentit, i fruit de l’acord amb la UTE Ave Girona, formada per les empreses adjudicatàries de les obres del Tren d’Alta Velocitat, ahir es van iniciar els treballs de reforma integral. S’arrencarà tot l’asfalt, es retirarà el material en mal estat, es repararà i s’asfaltarà de nou.

A banda del Camí dels Carlins, els treballs s’aprofitaran també per reparar un tram del carrer Marquès de Camps, entre la rotonda d’accés a l’autopista i l’avinguda de la Pau. En aquest cas, el trànsit constant de vehicles, sobretot pesants, ha provocat un deteriorament important de l’asfalt.

Mentre durin els treballs, es permetrà el trànsit de vehicles, tot i que s’anirà condicionant en funció de les necessitats de les obres.