La Diputació aporta 600.000€ pel Laboratori d'Habilitats Clíniques de la nova Facultat de Medicina

El conveni inclou que la Universitat de Girona cedeixi un espai al Campus de la Salut per ubicar-hi les dependències de DipSalut

El conveni estableix que l'espai cedit tindrà com a mínim 650 metres quadrats de superfície útil. Aquesta superfície útil quedarà distribuïda, com a màxim, en dues plantes i la més petita tindrà almenys 200 m².

A l'acte de signatura del conveni han assistit el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, el president de Dipsalut, Josep Marigó, i el degà de la Facultat de Medicina de la UdG, Ramon Brugada.

Durant l'acte, Vilert ha destacat que el conveni és una mostra més de la "bona relació" entre la Diputació i la UdG. Per al president de la Diputació el conveni contribueix a consolidar la Facultat de Medicina "com a un centre de formació continuada de referència".

Per la seva banda, la rectora Anna Maria Geli ha agraït la col·laboració "constant i decidida" de la Diputació i s'ha mostrat satisfeta amb l'acord que, segons ha dit, "ajudarà a consolidar la voluntat de la UdG de ser competitius en formació mèdica i sanitària".

El Laboratori d'Habilitats Clíniques en Ciències de la Salut s'utilitzarà per formar estudiants de grau, però també beneficiarà els estudiants de postgrau, els professionals i els especialistes de les comarques i hi ha la voluntat que esdevingui un recurs important per a la formació permanent en l'àmbit de la Salut.