Deu detinguts en tres dies per furts a Figueres i la Bisbal

En un dels casos, el presumpte lladre hauria amagat articles d'electrònica en una bossa folrada d'alumini per esquivar les alarmes

Cap a la una del migdia del 24 de març, agents de la comissaria de Figueres van ser alertats que en una botiga de roba dues dones i un home s'haurien endut peces. Una de les dues dones va ser localitzada en un carrer a prop de l'establiment. Duia una maleta plena de roba i sabates per valor de 700 euros tot plegat presumptament robat. Es tracta de Constantina Catalina T, de 20 anys i amb domicili desconegut, que va ser detinguda.

Els agents van localitzar els altres dos individus a l'estació de tren. Es va identificar i detenir Ionut Catalin Marinel R., de 23 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat, i Daniela-Elena M., de 20 anys i veïna de Barcelona. Duien roba presumptament sostreta a la mateixa botiga per valor d'uns 500 euros i roba d'altres botigues per valor d'uns 1.200 euros.

L'endemà, també a Figueres, es va detenir Alexandru Ionut C., de 20 anys i veí de Calella (Maresme), també per un presumpte delicte de furt que hauria comès en un supermercat. Concretament hauria amagat material electrònic en una bossa folrada d'alumini perquè no es detectés en passar per caixa. Amb tot va ser enxampat i detingut. Duia material per valor de 700 euros.

També a Figueres, el dissabte 26 de març, es va detenir Florin Daniel V., de 20 anys i veí de Lloret de Mar (La Selva); Georghe-Lucian S., de 35 i veí de Calella (Maresme), i Leonard Laurentiu C., de 32 i també de Calella. Tots tres per presumpte furt.

En aquest cas es va identificar Leonard Laurentiu C. que hauria intentat endur-se material d'una botiga d'esports. Poc després es van trobar dos individus més a dins d'un cotxe aparcat en una benzinera propera al comerç. Els van identificar i van trobar al maleter del cotxe articles presumptament furtats en supermercats i a la botiga d'esports. Els d'aquest últim establiment estan valorats en més de 500 euros.

Tres detinguts més, per furts a la Bisbal

Finalment, el 25 de març, agents de la comissaria de la Bisbal van rebre l'avís que un home hauria comès furts en dos supermercats. El van trobar dins d'un cotxe estacionat, al qual poc després van pujar dues persones més. Després d'aturar-los, dins del cotxe van trobar articles presumptament furtats a diversos establiments i se'ls va detenir. Eren Costel M.S. de 24 anys i Ionut Estefan F., de 21, tots dos veïns de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) i Alina Florentina I. de 26 anys i d'Abrera (Baix Llobregat).