Carles Puigdemont (CiU): 'Mai és massa tard per un nou canvi. Girona, és temps de canvi'

CiU posa banda sonora a les municipals amb una cançó i un vídeoclip que sonarà a Internet i als actes del candidat

"Són molts anys d'una ombra allargada que ofega les ganes que tots tenim de seguir avançant. I és que ja fa temps que a la segona línia Girona canvia i es mou per un present diferent". Aquests són els primers acords que marquen la cançó i el vídeoclip que, a partir d'ara, acompanyaran els actes que faci l'alcaldable de CiU a Girona, Carles Puigdemont.

La música i la lletra, escrites per Ernest Guillem i Marina, són originals i emfatitzen l'eslògan que el partit ha escollit per a les eleccions municipals: 'Girona, temps de canvi'. La cantant Clàudia Bardagí és l'encarregada de posar veu a la cançó.

L'alcaldable de CiU, Carles Puigdemont, ha presentat aquesta tarda la cançó als militants i simpatitzants. Puigdemont ha ressaltat que aquesta "banda sonora del canvi" representa uns valors que el partit vol compartir. "El canvi és de tots, transversal, compartible i no coneix generacions; és un idea emocionant, i crec que aquesta cançó ens ajudarà a comunicar-ho", ha ressaltat.

Per a l'alcaldable, la música i la lletra sintetitzen l'esperit de canvi "en positiu, serè i tranquil" que Puigdemont ha dit que vol encapçalar, per aconseguir que CiU tingui majoria a l'Ajuntament de Girona. "Per primer cop en 32 anys, CiU afronta les eleccions amb possibilitats de poder esdevenir la força guanyadora que governi la ciutat de Girona", ha ressaltat Puigdemont.

Original i per a compartir

L'alcaldable convergent també ha posat l'accent en el fet que es tracta d'una cançó original. "No es tracta de cap versió; hem tingut molt clar que havíem d'apostar per la creació d'una cançó en català, que fos un producte original"', ha destacat.

A més d'acompanyar Carles Puigdemont en els seus actes, tant la cançó com el vídeoclip que l'acompanya es poden trobar penjats a Internet. No només a les pàgines web de CiU (Girona, temps de canvi i Carles Puigdemont) sinó també a diverses plataformes i xarxes socials com Facebook, Youtube o MySpace.

"Volem compartir aquesta banda sonora del canvi i que la gent l'escolti", ha explicat Carles Puigdemont. A més, l'alcaldable ha remarcat que la cançó també funciona al marge de la política "perquè és una cançó per a Girona i nosaltres la volem encomanar".