ERC de Lloret de Mar acusa Xavier Crespo de fer electoralisme amb diners públics

Els republicans qualifiquen la publicació 'Urbanisme a tots nivells' de 'immoral' i reclamen saber-ne el cost

Amb unes mesures de 13x24 centímetres, prop de 100 pàgines i imprès a tot color, l'Ajuntament de Lloret de Mar ha editat un exemplar que recull totes les obres urbanístiques portades a terme pel Govern de Xavier Crespo (CiU) entre els anys 2003 i 2011. Aquest fet ha estat reprovat avui pel portaveu d'ERC al municipi, Jordi Orobitg, el qual assegura que aquesta publicació pot tenir un 'cost immoral' i està editada amb finalitats 'electoralistes' a favor de l'actual Equip de Govern. 

Amb tot, el republicà ha introduït una instància al consistori on reclama saber amb exactitud quin ha estat el cost de l'edició incloent una relació de l'empresa i les persones responsables que hi hagin intervingut, tan si ha estat pagat amb diners públics com si no. Orobitg també reclama saber quins membres de la junta de Govern Local hi van donar el vistiplau i que expliquin quina partida pressupostària s'ha aplicat a tal despesa. 

Finalment, el portaveu exigeix que es portin a terme les actuacions necessàries perquè els responsables polítics que van decidir tirar endavant amb aquesta publicació paguin de la seva butxaca a l'Ajuntament de Lloret de Mar el cost que hagi tingut i pugui afegir-se de la seva posterior distribució.