El PP de Girona diu que treballarà per a la ''gent normal''

La candidatura de Veray compta amb un Policia Municipal retirat

El PP ha aprofitar la celebració de l'1 de maig i ha presentat la seva candidatura a l'Ajuntament de Girona per a les properes eleccions municipals. L'alcaldable, Concepció Veray, ha destacat que compta amb 27 noms que són "veïns normals" de Girona i ha defugit dels "fitxatges estrella" que han volgut anunciar altres formacions. Segons Veray, els membres d'aquesta llista "tenen els problemes de la gent normal" i per això el seu projecte es basarà en defensar aquest tipus de problemes, fugint de "projectes nacionals".

De tota manera, la popular ha garantit que la seva llista defensarà "la neutralitat de la institució", per tal que es representi a "tots els gironins, pensin com pensin i votin com votin". Concepció Veray ha lamentat que aquesta condició "fa gairebé dos anys que no passa". La candidata del PP ha apuntat a Madrenas com a responsable d'aquest gir i l'ha culpat de no posar "la ciutat per davant de tot".

D'aquesta manera, Veray ha reivindicat tenir un "projecte de ciutat sòlid i realista". N'ha volgut destacar alguns eixos principals, com ara la voluntat de treballar per "la integració i vertebració dels barris, sobretot dels més allunyats".

Un altre dels eixos estrella és lluitar contra la "inseguretat que vivim a la ciutat". Veray ha recordat que les dades de criminalitat recolzen aquesta afirmació i per això vol treballar per reduir aquesta preocupació dels gironins. Per fer-ho ha sumat al tercer lloc de la seva llista a Gemma Borrell, que ha treballat duran 38 anys a la Policia Municipal de Girona. Borrell actualment s'ha prejubilat del cos.

A banda de la seguretat, Veray ha promès resoldre problemes en els serveis de neteja i millorar la mobilitat de la ciutat, treballar per enfortir l'economia i garantir la participació i representació "de tots els habitants, independentment de la seva ideologia". Per aconseguir-ho, el PP planteja fer "un Pla Estratègic de quina és la Girona que volem l’any 2030". D'aquesta manera, la popular creu que hi hauria "un full de ruta" sobre el qual dissenyar les diferents polítiques per arribar a l'objectiu definit.

Per últim, Veray ha volgut desmarcar-se dels mals resultats electorals que van aconseguir a la demarcació durant el 28-A. En aquest sentit, l'alcaldable ha recordat que ara treballen per "un projecte de ciutat" en unes "eleccions municipals".