El Liceu estrena les entrades a 30 euros per menors de 35 anys amb 'Les pechêurs de perles'

Sortiran a la venda 15 dies abans de cada estrena

Tal i com es va anunciar en la presentació de la temporada dels 20 anys, el Gran Teatre del Liceu avança la nova política de preus per a joves amb la promoció d’entrades a 30 euros per als menors de 35 anys que vulguin gaudir de l’òpera de Bizet Les pechêurs de perles.

Tots els interessats/des podran adquirir qualsevol localitat disponible de qualsevol funció amb un màxim de dues entrades per persona, sempre i quan l’acompanyant també sigui menor de 35 anys i ambdós ho acreditin amb DNI a l’accés del Teatre. Les entrades sortiran a la venda 15 dies abans de cada estrena sota la Tarifa UNDER35, en aquest cas el proper dilluns 29 d’abril a les 16h.

Nous preus per a joves a la temporada 2019/20

Aquesta iniciativa és un avançament de la nova política de preus per a joves que el Liceu iniciarà de forma oficial amb la temporada del 20è aniversari, el setembre de 2019. La trencadora posada en escena de la producció dirigida per Lotte de Beer, que apropa l’acció de l’òpera de Bizet a l’actualitat i la situa en un reality show, serà un reclam per al públic jove i una primera experiència d’aquestes noves tarifes. El poble de pescadors original de Les pechêurs de perles és en aquest muntatge una illa remota on els personatges esdevenen concursants que fan vida envoltats per càmeres de televisió i sota l’atenta mirada dels teleespectadors. Un concepte innovador que ha marcat la carrera de la jove directora holandesa.

Amb aquesta i altres iniciatives com el Liceu Under 35 o les entrades a 20 euros per a estudiants menors de 29 anys, el Liceu vol adreçar-se al públic del futur i acostar el gènere operístic als joves, fent-lo cada cop més accessible. Una facilitat més per consolidar el journey del nou públic des d’El Petit Liceu fins a l’adquisició d’un abonament.