Comunicàlia, 'The End'

L'empresa deixarà la seva activitat els propers mesos · La decisió es farà oficial en la junta d'accionistes, que se celebrarà el 31 de març

Comunicàlia entrarà llavors en un procés de liquidació, que no s'acabarà decidir legalment fins que es reuneixi la junta d'accionistes del Consell general del Consorci Local i Comarcal de Comunicació, propietària de Comunicàlia i que està formada per les diputacions de Girona i Lleida, cinc consells comarcals i vuit ajuntaments d'arreu de Catalunya.

Televisions i ràdios gironines

Comunicàlia tenia associades diverses emissores de ràdio i cadenes de televisió locals de la demaració de Girona. Entre elles s'hi troben TV Girona, Empordà TV, Canal 10 Empordà, Canal Català Girona Pla, Televisió del Ripollès, Canal Catala de la Selva, Canal Nord, TV Costa Brava i Olot TV pel que fa a cadenes de televisió. Referent a ràdios s'hi troben associades Llagostera Ràdio, Ràdio Campdevànol, Ràdio Besalú, Ràdio L'escala, Ràdio Capital, Ràdio Begur, Ràdio Vilafant, Ràdio Cap de Creus, Cent-7 Música, Ràdio Sant Joan, Ràdio Sant Gregori, Ràdio Celrà, Ràdio Cassà, Ràdio Platja d'Aro, Ràdio Sant Feliu, Ràdio Santa Cristina, Nova Ràdio Tossa, Nova Ràdio Lloret i Ràdio Blanes.