Coneix les congestions de trànsit a les carreteres gironines en el retorn de Setmana Santa

Es preveu que avui tornin 360.000 vehicles

L'operació tornada de Setmana Santa es va iniciar ahir a les 12 del migdia registrant un total de 197.000 vehicles. Per avui s'espera el gruix més important amb 360.000 desplaçaments que ja han començat a donar problemes en algunes carreteres gironines.

És el cas de l'autopista AP-7 al seu pas per Maçanet de la Selva que pels voltants de la una de la tarda ja presentava quatre quilòmetres de cues en sentit Barcelona. Altres vies que avui s'espera pateixin col·lapses són les de la Costa Brava, més concretament la C-31 i la C-65 que ja presenten trànsit intens en el tram comprès entre Platja d'Aro i Llagostera.

L'operació de retorn d'ahir va registrar nombroses aturades, entre les quals destaquen a l'AP-7 16 km de cues entre Sant Celoni i la Roca del Vallès en sentit Barcelona i 12 km entre Castellví de la Marca i La Granada.
 
L'operació sortida de Setmana Santa no va generar problemes importants de circulació, malgrat que 378.222 vehicles van marxar de l'entorn de la capital catalana, un 9,6% més dels previstos.