Troben un cultiu de marihuana i objectes robats en el desallotjament de 28 pisos a Calonge

Han trobat motocicletes i objectes religiosos, entre d'altres

El desallotjament dels edificis del carrer de la Sala 37 i carrer Enric Lluís Roura 26-28 de Calonge (Baix Empordà) ha permès a la Policia Local i Mossos d’Esquadra decomissar material robat i posar al descobert un laboratori de cultiu de marihuana. El desallotjament dels 28 pisos, dels quals 25 estaven ocupats, ha permès als cossos policials localitzar diversos objectes i motos robades i desmantellar un laboratori completament preparat per la producció de marihuana, així com recuperar diversos objectes robats de les esglésies de Sant Martí.

L’actuació policial, que va tenir lloc durant el desallotjament del dia 2 d’abril, ha permès confiscar un ciclomotor, 4 motocicletes, tres de les quals estaven completament desballestades. Una d’aquestes motocicletes, una Honda CRF 100F6 està relacionada amb un robatori amb força que va tenir lloc al número 10 del carrer Major de Calonge. També vinculat amb aquest robatori s’ha pogut recuperar una bicicleta marca Spezialized valorada en gairebé 1.000 euros. També relacionat amb el robatori del carrer Major s’ha pogut recuperar un conjunt de pals de golf amb un valor aproximat de 2.500 euros.

L’entrada de la Policia Local i de Mossos d’Esquadra també va posar al descobert un laboratori de cultiu de marihuana, així com 116 grams d’aquesta droga. El laboratori estava format per làmpades de secat, aire condicionat, diversos ventiladors, temporitzadors de llum, 3 llums amb reflector i diversos productes químics.

Entre els objectes confiscats també destaquen diversos objectes religiosos de valor sostrets a l’església de Sant Martí de Calonge. En concret durant les actuacions policials s’ha pogut recuperar un calze, una custòdia, 3 plats i 3 copons.

Després del desallotjament, i vist el material que s’ha trobat en 5 dels pisos, s’han obert diligències policials que ja han estat aportades al jutjat de Sant Feliu de Guíxols.