L’Espai Gironès s’omple d’activitats per Setmana Santa

En motiu de Sant Jordi diversos autors firmaran llibres

L’Espai Gironès viurà una Setmana Santa amb nombroses activitats per als grans i també per als més petits. A partir de demà dijous 18 d’abril i fins dissabte 20 d’abril al Centre Comercial hi haurà signatures de llibres amb motiu de Sant Jordi, premis i nombroses activitats  a l’Espai Petits que s’acaba de renovar.

Les signatures de llibres es duran a terme dissabte  20 d’abril a la botiga de Fnac de l’Espai per on passaran diversos autors. A partir de les 17h hi haurà firmant exemplars dels seus llibres Gerard Quintana, Maria Mercè Roca, Care Santos, Anna Monreal, Jordi Folck,  i Salvador Macip; i a  partir de les 18h es comptarà amb  Rafel Nadal, Maria Barbal, Marc Artigau, Albert Casals, Alejandro Palomas i Laia Aguilar. Per altra banda, el dia de Sant Jordi a les 18h hi haurà  Pilar Criado.

A més, demà dijous 18 d’abril l’Espai Gironès regalarà quatre entrades dobles per al Magma Centre Lúdic Termal de Santa Coloma de Farners. Les persones que vulguin participar en aquesta promoció hauran de presentar al punt d’informació de l’Espai tiquets de compra que s’hagin fet el mateix dia al Centre Comercial per un import mínim de 35 euros. Les quatre primeres persones que presentin els tiquets s’enduran el premi.

Activitats per als més petits

Per Setmana Santa també s’han previst moltes activitats al nou Espai Petits de l’Espai Gironès que aquests dies estarà obert de les 17:30h a les 20h. Així, demà dijous 18 d’abril  i dissabte 20 d’abril els nenes i nenes que visitin el Centre Comercial podran participar en la creació de coets de cartró. L’Espai Petits, que compta amb un accés per a minusvàlids, ha renovat recentment la seva imatge substituint la nau i el robot Gir-0, que rebia fins fa poc els nens i nenes, per una decoració on els planetes i un coet són els protagonistes.