Vox davant TV3: ''La tancarem''

El partit d'ultradreta aposta per destinar els diners de la CCMA a "coses importants"

El cap de llista de Vox per Barcelona, Ignacio Garriga, ha expressat aquest dimecres el "compromís" del partit d'ultradreta per tancar TV3 si arriben a governar a l'Estat. "Considerem que ha estat una maquinària i una propaganda de guerra i el portaveu del cop separatista", ha afirmat Garriga des de davant els estudis de la televisió pública, a Sant Joan Despí. Segons Vox, els diners de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) han de ser destinats a "coses importants" i a "famílies que ho estan passant malament", ja que TV3 només ha generat "odi i confrontació" i és un "xiringuito" dels polítics independentistes.
"Està sobradament demostrat que TV3 no ha estat neutral i ha suposat un malbaratament intolerable i inadmissible", ha afegit. La proposta de la formació també preveu el tancament de Catalunya Ràdio i la retirada de subvencions públiques a Rac1.
"Lluitarem en contra de tots aquells mitjans públics teledirigits per polítics", ha expressat, mostrant-se partidari també de la clausura de totes les televisions autonòmiques, no només de TV3.

Denuncien la "passivitat" del PP i el PSOE

Garriga també ha denunciat durant una breu intervenció davant els estudis de TV3 la "passivitat" del PP i el PSOE, qui considera "corresponsables" de permetre "un altaveu de manipulació". Segons ell, s'hauria d'haver aprofitat l'aplicació del 155 per intervenir la televisió pública. "Han aplicat un 155 malament, tebi", ha reblat.