Obren sis nous establiments de restauració a l'Aeroport de Girona

Inclou marques com Burger King o Torrons Vicens

L'operador de referència als cinc principals aeroports de l'Estat, Areas, ha introduït a l'aeroport de Girona una nova gamma de conceptes de restauració que combinen marques de reconegut prestigi internacional, marques pròpies i marques locals.

La renovació de l'oferta de restauració d'Areas inclou la coneguda marca de menjar ràpid Burger King (situat a la zona d'embarcament) amb una àmplia terrassa exterior; el restaurant/cafeteria La Pausa, on els viatgers poden assaborir una varietat de plats de peix i carn a la graella, així com entrants i entrepans freds i calents; Exploring The World from Girona amb Sant Miquel (a la zona de facturació), que ofereix una gamma de cerveses, vins i tapes; un bar situat en una altra de les terrasses de l'aeroport amb la marca Carlsberg Pub; una cafeteria Lavazza (a la zona d'arribades) amb una gamma de brioixeria i entrepans elaborats i, en temporada alta, un espai efímer 'pop-up' de Torrons Vicens on els viatgers podran assaborir el famós torró català. Fins ara, Areas gestionava els establiments Caffriccio, Subway, Medes, Food Gallery i una botiga Divers.

Oscar Vela, CEO Mundial d'Areas ha afirmat que "aquesta renovació segueix la línia del compromís d'Areas per portar conceptes innovadors, de qualitat, diferents, que modernitzin i millorin l'oferta gastronòmica i que responguin a les necessitats reals dels viatgers". Vela ha afegit que aquest compromís amb el viatger "ha permès a la companyia liderar el mercat de Food & Beverage i Travel Retail a Espanya i ser el principal operador aeroportuari de restauració".

L'aeroport de Girona va rebre més de dos milions de passatgers el 2018, cosa que representa un augment del 3,8% respecte al mateix període de l'any anterior. L'aeròdrom català es configura com un centre de turisme, comerç i indústria de la zona, situat entre les platges de la Costa Brava, la serralada dels Pirineus i les ciutats de Girona i Barcelona. Present a aquest aeroport des de 2002, Àrees ha acompanyat el desenvolupament de l'aeroport tenint en compte les seves necessitats específiques, especialment en relació amb l'augment de les taxes de freqüència durant els períodes de vacances.