200 veïns de Calonge ja s'informen de les novetats del poble a través de WhatsAapp

El consistori va donar d'alta el servei fa una setmana

 L’àrea de Premsa i Comunicació, pertanyent al Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, ha dissenyat un sistema d’avisos i informació via WhatsApp. El canal batejat com a “Calonge i Sant Antoni Informa”, que va posar-se en funcionament fa una setmana i ja compta amb 200 inscripcions, funciona a través d’un llistat de difusió privat de WhatsApp on s’inclouen als veïns i veïnes que prèviament s’hi ha dóna’t d’alta enviant el seu nom i cognom.

Aquest servei pretén oferir informació d’interès pels ciutadans, com ara l’agenda d’activitats o notícies, així com informar d’incidències, avisos o possibles situacions d’emergència en el municipi.

Amb l’estrena d’aquest nou canal de difusió, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha volgut aprofitar la immediatesa del WhatsApp per informar els seus veïns i veïnes d’una forma àgil, directa i personal. El servei de notificacions “Calonge i Sant Antoni Informa” és un canal de comunicació unidireccional, de manera que per fer consultes, queixes i suggeriments els ciutadans han de seguir fent servir els canals habituals de contacte amb l’ajuntament, l’Oficina d’Atenció Ciutadana.