Luz Casal actuarà al Festival Sons del Món el 6 de juliol

La cantant adaptarà el seu espectacle a l’escenari de Castelló d’Empúries

Luz Casal és la nova confirmació del Festival Sons del Món. La cantant se suma a les ja anunciades actuacions de Boney M, Texas i Oques Grasses a la Ciutadella de Roses i actuarà al certamen el 6 de juliol, en el seu cas a l’escenari del festival a Castelló d’Empúries.
Aquest espai te un aforament limitat de 900 espectadors, motiu pel qual Luz Casal presentarà el seu espectacle en un format inèdit i adaptat per l’ocasió, segons ha avançat el festival. L’acompanyarà la seva formació habitual, amb la qual presentarà les cançons del seu darrer disc, ‘Que corra el aire’, i també els grans èxits de la seva carrera. Les entrades per aquest concert es posen a la venda aquest dimarts al matí.
 
Pel què fa a la resta del cartell, el festival farà públics la resta de concerts de gran format de l'edició d'enguany la setmana vinent.
 
L’actuació a Sons del Món no serà l’única de la cantant en festivals empordanesos aquest estiu. El 6 d’agost, exactament un mes després del seu concert a Castelló d’Empúries, Casal actuarà al Festival de la Porta Ferrada.