Castelló d'Empúries programa un festival dedicat a les persones amb discapacitat

El certamen comptarà amb demostracions variades

Empuriabrava (Alt Empordà) acollirà el diumenge 5 de maig un festival dedicat a les persones amb discapacitats. Sota el nom de 'La vida sin límites', el certamen oferirà activitats en diversos punts del passeig marítim durant tot el dia. Entre elles, hi haurà tallers i concerts però també demostracions de ballarins o jugadors de bàsquet en cadira de rodes. També hi participaran futbolistes, lluitadors, jugadors d'escacs i altres atletes amb necessitats especials, a més de gossos guia i escoles eqüestres.

El festival serà gratuït i busca acostar aquest col·lectiu a tothom. L'alcalde, Salvi Güell, assegura que quan els responsables de l'entitat que porta el nom del festival els van presentar el projecte, no van dubtar i hi van donar suport. "És molt necessari per fer visible i aportar el nostre gra de sorra per fer la vida més fàcil a les persones amb diversitat funcional", afirma.

Per la seva banda, els organitzadors remarquen que van decidir crear l'esdeveniment per "mostrar tot el ventall de possibilitats que ofereix la demarcació de Girona i la zona de la Costa brava a les persones amb discapacitat, a més de difondre el valor de la responsabilitat social".

La iniciativa, promoguda per l'entitat 'La vida sin límites', compta amb el suport de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, el Patronat de Turisme, el grup Mifas i diverses associacions.