Santi Vila (CiU) opta a la reelecció a Figueres presentant una llista 'jove i renovada'

Els primers llocs els ocupen Marta Felip, Mercè Castelló, Manuel Toro i Josep Maria Godoy

L’Assemblea extraordinària de Convergència i Unió (CiU) a Figueres va aprovar ahir el programa electoral i la candidatura amb què l'actual alcalde de Figueres, Santi Vila, opta a la reelecció el proper 22 de maig. El programa electoral de CiU versa sobretot en l'actual dificultat econòmica i financera que es deriven del context actual de crisi en el què vivim. Una realitat present en els cincs grans àmbits en què es divideix el programa. Àmbits i propostes que han de servir per assolir tres grans reptes en els propers quatre anys: aixecar l’economia de la ciutat; millorar la formació dels ciutadans i, finalment, garantir la cohesió social, la llibertat i la seguretat ciutadana.

Per fer-ho possible, l’equip encapçalat per Vila ha presentat un 'Contracte amb la ciutadania de Figueres', un document que descriu el model de ciutat per a la Figueres del futur, els valors de la candidatura i prop de 500 propostes d’acció per als propers quatre anys.

Aprovació unànime de la candidatura

L’assemblea extraordinària també ha aprovat per unanimitat la candidatura de la federació per a les eleccions municipals. Segons Vila, aquesta és una candidatura 'que ha estat dissenyada per continuar treballant en la trasnformació i modernització de Figueres. Un projecte que vam començar fa quatre anys i que amb la confecció d’aquesta candidatura -més tècnica, més formada i més jove- agafarà un nou impuls', ha dit. La llista queda confeccionada de la següent manera:

Santi Vila
Marta Felip
Mercè Castelló
Manuel Toro
Josep Maria Godoy
Joaquim Felip
Joaquim Ferrer
José Luís Yécora
Sònia Trilla
Dolors Pujol
Pere Giró
Sergi Garcia
Jordi Masquef
Mar Casas
Assumpció Pairutó
Jordi Vidal
Josep Obradors
Aïda Vera
Lluís Heras
Dolors Viñolas
Maria Antònia Bonany

Suplents:
Jordi Fèlix
Lluís Camós
Olga Reixach