La CUP de Girona acusa el PSC i ERC d'aprofitar actes institucionals per a fer campanya

Jordi Navarro explica que les candidates Pia Bosch i Blanca Palmada assisteixen 'sistemàticament' a tots els actes del consistori

La CUP, que compta amb el suport de Reagrupament, ha volgut denunciar avui la presència de la candidata del PSC, Pia Bosch i d'ERC, Blanca Palmada als diversos actes institucionals que programa l'Ajuntment de Girona. En aquest sentit, fa una crida a tots els candidats a l'alcaldia a 'respectar les regles democràtiques', i 'no aprofitar la seva presència al govern municipal per actuar de forma electoralista'.

Precisament el president de l'Associació de Veïns del barri de Sant Narcís, Martí Carreras, va denunciar la setmana passa a AraGirona.cat que la candidata socialista tenia intenció d'aprofitar la celebració d'una activitat solidaria programada per l'entitat per ella portar-hi el seu autocar promocional. Carreras es va mostrar contrariat per aquest fet el qual va qualificar de ser un gest 'de mal gust' per part de Bosch. Per la seva banda la socialista va explicar que no tenia coneixement de la celebració del 'Sant Narcís Solidari' i que el seu autocar restaria davant del Centre Cívic durant una hora i mitja.