L'equip de futbol de Monells aparta d'entrenador el professor de la Bisbal acusat d'abusos sexuals

El club ha fet arribar una carta als pares informant de la decisió

L'equip de futbol de Monells (Baix Empordà) ha apartat d'entrenador el professor de la Bisbal d'Empordà a qui una dona acusa d'abusos sexuals quan era menor. El club ha pres de decisió de manera temporal i fins que s'aclareixin els fets i ho ha comunicat per carta als pares dels joves.
La junta es va reunir aquest dijous de manera urgent i extraordinària i van decidir apartar-lo de les funcions que hi fa com a coordinador del futbol federat i entrenador d'un dels equips alevins. Des de l'Assiciació Esportiva Monells han demanat respectar la presumpció d'innocència i destaquen que mai va tenir problemes amb el certificat de penals exigit per treballar amb menors. En el comunicat també s'informa que el club valora "molt positivament" la trajectòria del professor i que mai han tingut cap problema ni denúncia.
 
Des de l'entitat esportiva lamenten els fets i s'han mostrat "sorpresos" per la notícia. L'entrenador feia quatre anys que treballava al Monells d'on va venir provinent del Bisbalenc. La seva feina consistia en coordinar un centenar de menors d'entre 10 i 17 anys de les categories inferiors, i entrenar l'equip aleví B.

El cas el va fer públic el diari Ara. Els fets haurien passat l'any 1995 fora de les instal•lacions de l'Escola Mas Clarà, en un centre on es feien activitats extraescolars. Segons la víctima, el professor li va tocar la vagina en dues ocasions. Tot i que inicialment va ser apartat del centre, que és públic, mentre ella continuava els estudis, després hi va tornar i encara hi exerceix com a docent d'Educació Física.