Dos detinguts, un d'ells menor, per robar en un habitatge de Llançà

Es van endur un televisor i cervesa, entre d'altres objectes

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dia 10 d’abril a Llançà, dos joves, un noi de 20 anys i un menor d’edat, de nacionalitats espanyola i marroquina, i veïns de Banyoles i Palau de Plegamans, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van ocórrer el mateix dia 10 d’abril cap a dos quarts de vuit del vespre quan els agents dels mossos van ser alertats per la Policia Local de Llançà que dos joves havien estat vistos per la urbanització de Sant Genís amb una bossa plena d’objectes i una televisió.

Es va muntar un dispositiu per localitzar els nois i finalment els mossos van localitzar les dues persones al carrer d’Ausiàs March. Aquests, en veure’s sorpresos per la policia, van arrencar a córrer i es van amagar, però els agents els van localitzar i els van identificar.

Els mossos els van escorcollar i van trobar que portaven un televisor, dos tornavisos, un encenedor, un descodificador de televisió, un martell de fusta, un joc de claus, un comandament a distància de garatge, guants de làtex, sis ampolles de cervesa i dos cables HDMI, entre altres objectes.

En fer indagacions per esbrinar l’origen del material que portaven, els agents van saber que acabaven de ser sostrets d’un domicili del carrer Terrer de la mateixa localitat de Llançà on els nois hi havia accedit pocs moments abans, després de trencar el vidre d’una finestra.

Per aquest motiu van detenir els dos joves com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

El detingut major d’edat, que tenia antecedents, va passar el dia 11 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Pel que fa al menor d’edat va ser lliurat als seus tutors legals i declararà davant la Fiscalia de Menors sobre el fet quan sigui requerit.