Detingut per robar material de l'interior de dues ambulàncies a la Tallada d'Empordà

Fou enxampat comprant carburant amb targetes sostretes

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 8 d’abril un home, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calella (Maresme), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i una estafa bancària amb targetes.

Els fets van succeir el dia 26 de març en un magatzem d’una empresa d’ambulàncies ubicat a la Tallada d’Empordà. Concretament algú va accedir al local i un cop dins va agafar les claus de dues ambulàncies. De l’interior d’aquestes va sostreure material sanitari divers, la documentació dels vehicles, targetes de crèdit i de repostatge, motxilles d’intervenció, equip d’oxigen, etc.

Arran dels fets, els mossos van iniciar una investigació per esbrinar qui podria ser l’autor del robatori. També van saber que el lladre havia posat aigua amb sucre a l’interior dels dipòsits de combustible de les ambulàncies, amb la clara intenció de malmetre els motors.

Durant les indagacions, els investigadors van saber que una de les targetes de carburant sostretes havia estat utilitzada en una benzinera de la zona de Badalona.

Finalment, fruit de la investigació els mossos van localitzar el presumpte autor dels robatoris i l’estafa. Va ser detingut el 8 d’abril a la Bisbal d’Empordà.

El detingut, que té antecedents, va passar el mateix dia 8 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.