El PSC denuncia el tancament ''precipitat'' de Vallter 2000

Han demanat explicacions al Parlament

Els diputats socialistes Jordi Terrades i Rafael Bruguera han entrat a registre al Parlament aquest matí unes preguntes per tal que el Govern els expliqui per quina raó es va tancar totalment l'estació d'esquí de Vallter 2000 el dia 1 d'abril; que faciliti la relació de personal fix que té l'estació i si la Generalitat és conscient dels perjudicis pel conjunt de l'economia de la Vall de Camprodon que el tancament innecessari de l'estació pot provocar. 

En opinió de Bruguera i Terrades "són moltes les empreses del sector turístic, hosteleria, restauració, apartaments turístics, càmpings, comerços en general, que viuen amb preocupació la incidència que tindrà en els seus negocis el tancament de les pistes d'esquí".

En aquest sentit ja s'han començat a observar anulacions de reserves i a la Vall veuen amb preocupació com es desenvoluparà la setmana santa. Els diputats socialistes han fet seves les paraules del regidor de Setcases, Carlos Fernández, que ha denunciat una manca de consens i diàleg en el procés de tancament i reclamen "un acord de mínims per aprofitar les nevades recents"